Mommi

Fornuftig madplan til vægttab

INDKØB:
Boghvedeflager
Hirseflager
Glutenfrie grove havregryn
Frosne bær (dem du foretrækker)
Dadler
Økologiske citroner
Ingefær.
 
Alle slags gryn rystes sammen i et opbevaringsglas.
 
Saften fra en halv citron og revet ingefær kommes i et glas med vand og drikkes.
 
Grøden koges i få minutter og spises evt. toppet med lidt A38 (eller andet acidophilus produkt) og lidt hørfrøolie.
1 dl af de blandede gryn.
2,5 dl vand
En lille håndfuld bær.
3 dadler.
 
Til middag spises en god portion salat eller grøntsager, f.eks. en lækker grønkålssalat med hjemmelavet dressing og med laks, kylling eller rejer. Top gerne med nødder, mandler, sesamfrø el.lign.
 
Til aften spises kun én portion aftensmad. Spis langsomt og stop ved den første mæthedsfornemmelse. Lad aftensmaden bestå af kød, grøntsager og evt. en god salat. Eller en vegetarret.
 
Har du brug for noget sødt i løbet af aftenen, så lav et lækkert frugtfad.
 
Drik rigeligt med vand dagen igennem.
 
 
 
 
  
 
Beregning pr. person:
Kartofler 250 g pr. person.
Kartofler med brunede kartofler - der beregnes 200 + 150 g pr. person.
Flødestuvet 200 g.
 
Sovs til 10 personer:
75 g margarine
100 g mel
17-18 dl væske