Mommi

Squashkage - Lines chokolade-squashkage

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 350 g sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 300 g mel
  • 50 g kakao
  • 350 g groftrevet squash
  • 200 g grofthakket chokolade
  • (150 g i kagen / plus 50 g mørk chokolade til at rive over kagen efter bagning)

Instruktioner

  1. Dette er Lines fantastiske squashkage, som en lækker svampet chokoladekage.
  2. Tænd din ovn og sæt temperaturen på 190 °C.
  3. Find en ovnfast form på ca. 20 * 30 cm og smør den eller beklæd den med bagepapir.
  4. Skær dit smør i grove tern. Læg det i en røreskål med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen.
  5. Tilsæt æg og yoghurt – pisk igen.
  6. I med mel, kakao, squash og 150 g chokolade. Rør dejen hurtigt sammen til den er ensartet.
  7. Hæld dejen i formen, fordel den jævnt og bag kagen 25 – 30 minutter.
  8. Riv ca. 50 g mørk chokolade over den varme kage, og lad den køle.
  9. Bedst næste dag.